У Бердичеві брат вбив брата » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві брат вбив брата

Автор: news_maker від 31-05-2017, 20:10, переглядів: 1 288

У Бердичеві брат вбив брата

30 травня до відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті чоловіка у лісопарковій зоні на околиці райцентру. Огляд місця події та тіла померлого вказували на велику ймовірність насильницької гибелі. Упродовж ночі поліцейські з’ясували причетну до цього особу – ним виявився 34-річний брат загиблого.
Підозри поліцейських щодо причин смерті 44-річного жителя Бердичева підтвердились після проведення судово-медичної експертизи – механічна асфіксія.
- Повідомлення про подію надійшло близько півночі. На місце одразу було направлено слідчо-оперативні групи відділу поліції та Головного управління Нацполіції Житомирщини, - розповідає начальник обласного ГУНП В’ячеслав Печененко. – У ході збору інформації та проведення огляду поліцейські звернули увагу на суперечливі та плутані пояснення одного із очевидців, як з’ясувалось, брата загиблого.

Чоловік стверджував, що померлому раптово стало зле і він кинувся викликати йому «швидку». Втім обставини на місці події та перехожі, які випадково опинились неподалік, вказували на інше.

У ході перевірки зібраної інформації поліцейські встановили, що увечері 30 травня між братами у квартирі, де вони мешкали спільно, виник конфлікт на побутовому грунті. Аби уникнути втягнення у нього інших членів родини, чоловіки вийшли пройтись уздовж річки, що неподалік, продовжуючи з’ясовувати стосунки.

В якийсь із моментів агресія молодшого з них перевищила межу здорового глузду і він накинувся на брата.
Нині усі обставини події встановлює досудове розслідування, розпочате за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Підозрюваний затриманий відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
Чоловікові може загрожувати ув’язнення терміном від 7 до 15 років.
Обоє братів раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжку та незаконне зберігання наркотичних засобів.

У Бердичеві брат вбив брата


Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: