Патрульні затримали чоловіка, який викрав мобільні телефони у дітей » Новини Житомира
 
 


Патрульні затримали чоловіка, який викрав мобільні телефони у дітей

Автор: news_maker від 1-06-2017, 15:15, переглядів: 1 281

Патрульні затримали чоловіка, який викрав мобільні телефони у дітей

Патрульним поліцейським під час погоні за підозрюваним довелося витягати того з місцевої річки. Нині 17-річного парубка підозрюють у вчиненні двох грабежів. Розпочато досудове розслідування.
Удень 31 травня до Житомирського відділу поліції звернувся 45-річний житель обласного центру із заявою про пограбування його 14-річного сина.
На місці події поліцейські з’ясували, що до хлопця підійшов незнайомець та, обхопивши його рукою, силоміць витягнув з кишені мобільний телефон вартістю 3 тисячі гривень.
Опитавши потерпілого, можливих свідків та очевидців, працівники поліції встановили, що до злодіяння може бути причетний 17-річний житель цього ж мікрорайону та розпочали його розшук. Патрульні обстежували прилеглі вулиці, оперативники карного розшуку Житомирського відділу перевіряли місця можливої появи уже знайомого їм по раніше вчинених правопорушеннях хлопця.
За годину до поліції надійшло ще одне повідомлення про пограбування неподалік від попереднього місця скоєння злочину. Молодик відібрав сумку з мобільним телефоном у 9-річного хлопчика. Опис зловмисника співпадав із попереднім.
А через деякий час патрульні поліцейські помітили парубка, схожого за прикметами на розшукуваного. Той кинувся навтьоки. Подолавши кілька парканів, хлопець стрибнув у місцеву річечку, сподіваючись уникнути погоні. Поліцейські витягли втікача з водойми, який, як виявилося, травмувався через невдале пірнання. Йому викликали «швидку допомогу». За висновками медиків, загрози життю хлопця немає.
- Відповідні відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Затриманий уже раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, у тому числі й грабежів, та зберігання наркотиків.
Хлопець у скоєному зізнався. У нього вилучили один з ґаджетів, решту майна нині розшукують. Йому загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: