В Бердичеві зафіксували спробу скористатися мобільником під час ЗНО » Новини Житомира
 
 


В Бердичеві зафіксували спробу скористатися мобільником під час ЗНО

Автор: news_maker від 1-06-2017, 20:04, переглядів: 1 219

В Бердичеві зафіксували спробу скористатися мобільником під час ЗНО

Це єдине подібне порушення, яке було зафіксоване на Житомирщині 31 травня в ході тестування з математики. Всього ж в області з початку проведення цьогорічного ЗНО це вже п’ятий випадок. 4 попередні були зафіксовані під час іспиту з української мови та літератури, повідомила заступник директора Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Людмила Марцева:
"Відповідно до вимог проведення ЗНО, всі учасники тестування мають залишити свої речі, але щороку з'являються діти які залишають біля себе мобільний телефон. Під час тестування з української мови та літератури такі факти були зафіксовані на двох пунктах тестування у Житомирі, а також у Коростені та у Новограді-Волинському".

Людмила Марцева застерігає учасників ЗНО, на яких ще чекають тестування, від спроб скористатися мобільними телефонами:
"На майбутнє необхідно говорити нашим випускникам, що вони самі мають вирішувати питання отримання сертифікату. Я раджу батькам і учасникам ЗНО не брати на пукти тестування мобільні телефони".

Наступне тестування відбудеться 2 червня, понад 6 тисяч абітурієнтів складатимуть ЗНО з історії України. Нагадаємо, що в області діє більше 20 пунктів тестування в шести містах: Житомирі, Коростені, Новограді-Волинському, Овручі, Олевську та Бердичеві.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: