Володимир Дебой помітив, що сміття в місті не прибирається своєчасно? » Новини Житомира
 
 


Володимир Дебой помітив, що сміття в місті не прибирається своєчасно?

Автор: news_maker від 9-10-2012, 18:57, переглядів: 3 353

Володимир Дебой помітив, що сміття в місті не прибирається своєчасно?

Міський голова Володимир Дебой не задоволений якістю та періодичністю прибирання сміття підприємствами-перевізниками твердих побутових відходів. Про це він заявив 9 жовтня 2012 року, під час робочої наради із перевізниками.

Керівник міста наголосив про необхідність своєчасного якісного прибирання контейнерів як біля багатоповерхових будинків, так і біля приватного сектору. «Я не можу допустити такої якості прибирання. Встановлюйте контейнери, облаштовуйте для цього належні майданчики. Своєчасне прибирання, чистий стан майданчиків навколо контейнерів – основні критерії, за якими житомиряни оцінюють якість вашої роботи», – підкреслив міський голова.

У свою чергу, перевізники нарікають: основні проблемі – заборгованість або відсутність договорів на вивіз сміття у мешканців приватного сектору. Звідси – і найбільша засміченість саме цих територій. Тому надалі планують проводити бесіди із найбільшими неплатниками.

Міський голова дав доручення керівникам підприємств, які займаються вивезенням твердих побутових відходів, заключати з мешканцями договори на вивіз сміття, скласти чіткий графік на вивіз сміття та працювати з відповідними службами на виконання постанов Кабінету міністрів України про вивіз твердих побутових відходів та про адміністративні правопорушення. Керівник міста наголосив: підприємства-перевізники ТПВ спільно з управлінням житлового господарства, відповідно до рішення сесії міської ради про роздільний збір сміття, повинні встановлювати додаткові майданчики по вивозу ТПВ, створювати та облаштовувати пункти прийому вторинної сировини. Виконання даних доручень взято під особистий контроль міського голови.

Володимир Дебой помітив, що сміття в місті не прибирається своєчасно?

Володимир Дебой помітив, що сміття в місті не прибирається своєчасно?

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: