Триває підготовка до тендера із закупівлі автобусів для громадського транспорту Житомира » Новини Житомира
 
 


Триває підготовка до тендера із закупівлі автобусів для громадського транспорту Житомира

Автор: news_maker від 7-06-2017, 18:59, переглядів: 931

Триває підготовка до тендера із закупівлі автобусів для громадського транспорту Житомира

За інформацією міського голови Сергія Сухомлина, буде оголошений тендер на закупівлю одразу 40 автобусів, поставку 20 з яких очікують ще в цьому році і 20 мають надійти на початку 2018 року.
"Є всі шанси, що вже в цьому році перша партія і друга партія в наступному році (січень-лютий) надійдуть до Житомира. Чому саме 40 автобусів для нас важливі? Це та кількість автобусів, яка забезпечить всі мікрорайони міста, що не зв’язані комунальним транспортом, доступом для пільговиків, пенсіонерів до комунального транспорту. А надалі просто потрібно розвивати цю мережу і робити все, щоб за кілька років Житомирське ТТУ було фактично монополістом на цьому ринку".

В Житомирі розроблена програма, що передбачає за кілька років придбати для комунального підприємства ЖТТУ сто автобусів. За словами мера, депутати висловлюють готовність в наступному році виділити з бюджету певні суми на закупівлю транспорту без залучення кредитних коштів. При цьому міський голова Житомира не виключає, що на ринку пасажирських перевезень залишаться й приватні структури:
"Тут не питання "боротьби - не боротьби". Якщо перевізники готові інвестувати в цей бізнес так само, як готове інвестувати місто, то нам і житомирянам, я вважаю, однаково, хто буде працювати та заробляти на цьому ринку. Якщо перевізники готові придбати нові сучасні автобуси, дати таку ж високу якість обслуговування, то тоді нехай вони беруть участь в конкурсах, виграють. Я тільки буду "за". Тоді ми з міського бюджету не будемо брати величезний фінансовий ресурс – десятки чи сотні мільйонів гривень", – зазначив Сергій Сухомлин.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: