На Житомирщині хлопець гуляв з гранатою у руках » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині хлопець гуляв з гранатою у руках

Автор: news_maker від 9-06-2017, 12:47, переглядів: 1 080

На Житомирщині хлопець гуляв з гранатою у руках

8 червня житель с. Добрині повідомив до поліції про бажання здати предмет, схожий до гранати. Чоловік розповів, що щойно забрав його на вулиці у неповнолітнього односельчанина. У ситуації розбирались працівники слідчо-оперативної групи відділення.
24-річний заявник розповів поліцейським, що він разом з друзями звернули увагу на предмет у руках 17-річного парубка. Окрім того, що він підозріло нагадував бойову гранату, ще й сам хлопець був з явними ознаками алкогольного сп’яніння.
Відтак небезпечну забавку у нього відібрали силоміць, але неочікувано, а самого затримали до приїзду викликаних поліцейських.

Експерти вибухотехнічної служби встановили, що вилучений предмет є ручною гранатою Ф-1 з підривачем.

Небезпечний предмет направлено на дослідження, а парубка було доставлено до відділення поліції.
- Не зважаючи на 17-річний вік, хлопець уже добре знайомий поліцейським, - розповів начальник Хорошівського відділення Сергій Блоцький. – Він притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку, а нині відносно нього до суду направлено обвинувачення щодо грабежу та нанесення тілесних ушкоджень.
У рамках чергового кримінального провадження, розпочатого уже за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, поліцейські встановлюють, звідки у хлопця з’явилась граната.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: