В Олевському районі двоє невідомих викрали корову » Новини Житомира
 
 


В Олевському районі двоє невідомих викрали корову

Автор: news_maker від 11-10-2012, 14:44, переглядів: 1 959

В Олевському районі двоє невідомих викрали корову

З'ясувалося, що сім'я підшукувала покупців на корову. Тож не здивувалися, побачивши незнайомців, що приїхали за оголошенням. Після огляду чоловіки погодилися на купівлю худоби. Проте один з них, ніби ненароком пригадав, що в сусідньому селі чоловік теж хоче купити корову і пропонує більшу ціну, ніж вони.
Спільними зусиллями чоловіки вмовили потерпілого поїхати з ними, аби самому сторгуватись з покупцем, а різницю, мовляв, візьмуть вони – за посередницькі послуги.

Однак за селом, за словами потерпілого, покупці виштовхали його з машини, погрожуючи пістолетом, і втікли лісовими дорогами, відвозячи у прицепі корову.

За інформацією прес-служби УМВС, завдяки оперативним заходам вже за кілька годин вдалося встановити особи нападників і затримати їх. Чоловіки проживали в одному з сіл Коростенського району, там же знайшлася й корова, відібрана у господаря. Втім, за версією затриманих, корову вони купили, гроші заплатили.

Наразі за фактом розбійного нападу порушено кримінальну. Розслідування триває. Затриманим може загрожувати позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: