До кінця року 75% будинків області мають бути оснащені тепловими лічильниками » Новини Житомира
 
 


До кінця року 75% будинків області мають бути оснащені тепловими лічильниками

Автор: news_maker від 19-06-2017, 21:51, переглядів: 742

До кінця року 75% будинків області мають бути оснащені тепловими лічильниками

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вимагає повного виконання програми установки лічильників енергоресурсів в рамках підготовки до опалювального сезону 2017-2018 років, оскільки це є єдиним способом реальної оцінки споживання енергоресурсів та оплати за них.

Про це говорили сьогодні, 19 червня, на селекторній нараді за участю голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича, який інформував про ситуацію в області.

«Сьогодні із 1881 будинку приладами обліку теплової енергії оснащено 944 (51%). 75% будинків області із централізованим теплопостачанням будуть оснащені тепловими лічильниками до кінця року», – повідомив Ігор Гундич.

Керівник області впевнений, що становлення засобів обліку дасть можливість жителям області сплачувати лише за використану теплову енергію, а не за загальновстановленими нормативами. Таким чином жителі області перестануть платити за неотримане тепло і будуть споживати менше завдяки ощадливості. «Як область-лідер в напрямку енергоефективності ми розуміємо, що енергоощадність – це питання безпеки нашої держави», – підкреслив голова ОДА.

Також він додав, що Житомирщина в плановому режимі готується до початку опалювального сезону. З різних джерел фінансування заплановано виділити більше 232 млн грн для підготовки об’єктів. Більше 33% об’єктів соціальної сфери та житлового господарства уже підготовлені до опалювального сезону.

Володимир Гройсман наголосив, що необхідно пришвидшити роботу із встановлення лічильників обліку теплової енергії.

До кінця року 75% будинків області мають бути оснащені тепловими лічильниками

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: