Житомирянка допомогла поліції затримати серійного автозлодія » Новини Житомира
 
 


Житомирянка допомогла поліції затримати серійного автозлодія

Автор: news_maker від 21-06-2017, 10:42, переглядів: 686

Житомирянка допомогла поліції затримати серійного автозлодія

Уночі 19 червня жителька багатоповерхівки вийшла на балкон власної квартири, звідки помітила у дворі будинку чоловіка, який вовтузився біля однієї з автівок. Звук розбитого скла вікна машини не залишив сумнівів щодо намірів незнайомця. Житомирянка відразу зателефонувала на «102».
Прибувши за вказаною адресою, патрульні відшукали парубка, який уже встиг втекти з двору багатоповерхівки, прихопивши з собою флеш-карту та магнітолу із автівки. Затриманого передали працівникам слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції.
У ході подальших заходів поліцейські встановили, що 17-річний парубок є вихідцем з Радомишльського району, а в обласному центрі перебуває без постійного місця проживання. Відтак забезпечує свої нагальні потреби крадіжками, у тому числі з автівок, залишених власниками уночі без нагляду у дворах багатоповерхівок.
- Нами уже встановлено причетність затриманого до майже десятка фактів крадіжок з транспортних засобів жителів обласного центру упродовж травня-червня, - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Подальші перевірки ще тривають. Ми встановлює також канали збуту викраденого.
За накоєнне хлопцеві може загрожувати ув’язнення терміном до 3 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: