Поліцейські розшукують "водопровідника", який обікрав пенсіонерку » Новини Житомира
 
 


Поліцейські розшукують "водопровідника", який обікрав пенсіонерку

Автор: news_maker від 21-06-2017, 18:25, переглядів: 843

Поліцейські розшукують "водопровідника", який обікрав пенсіонерку

Поліцейські встановили особу чоловіка, який під виглядом працівника офіційної організації зайшов до квартири літньої житомирянки і викрав її гроші. Правоохоронці закликають громадян до уважності.
20 червня до Житомирського відділу поліції звернулася 73-річна жителька обласного центру. Пенсіонерка пожалілася на крадіжку зі своєї квартири понад 9 тисяч гривень.
Під час спілкування із літньою заявницею працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що за годину до виявлення крадіжки заощаджень у квартирі побував незнайомець. Чоловік назвався працівником місцевого водоканалу та прийшов ніби перевірити стан мережі.
Поліцейські швидко зорієнтувалися, у чому справа. У ході подальшої бесіди із заявницею було врешті встановлено особу підозрюваного, якого жінка упізнала по фотокартці.

– Це 28-річний раніше судимий за шахрайства житель Пулинського району. Про чоловіка відомо, що недавно він звільнився з-під варти на Рівненщині взамін на внесення застави у розмірі 80 тисяч гривень, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.
Нині у рамках розпочатого за фактом крадіжки (ст.185 ККУ) кримінального провадження поліцейські вживають заходів щодо встановлення місцеперебування підозрюваного.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: