В рамках призову офіцерів запасу з Житомирщини пішли служити 50 офіцерів » Новини Житомира
 
 


В рамках призову офіцерів запасу з Житомирщини пішли служити 50 офіцерів

Автор: news_maker від 23-06-2017, 18:01, переглядів: 1 161

В рамках призову офіцерів запасу з Житомирщини пішли служити 50 офіцерів

Про це нам повідомив заступник обласного військового комісару Олександр Рець. Перші три місяці офіцери у вищих військових навчальних закладах будуть удосконалювати свої професійні навички, а потім будуть розподілені до військових частин. Деякі подробиці цього призову на Житомирщині нам повідомив заступник керівника Житомирського об’єднаного військкомату Олександр Негерей.
"Проходитимуть служби вони на посадах офіцерського складу півтора року. Призову підлягають офіцери запасу до 43 років. Це аналог військової строкової служби та можливість у подальшому залишитися у лавах Збройних сил України".

Одна з причин запровадження цього призову для офіцерів запасу полягає у наступному:
"Ніхто не забуває про те що потрібно поповнювати лави Збройних сил України та інших військових формувань та навчати тих, хто може надати користь для країни. Це бойове навчання та практика для тих, хто вчився бути військовим. Потрібно дати можливість відчути це реально, а не на кафедрі навчального закладу".

Нагадаємо, наказ про призов на військову службу офіцерів запасу, які отримали військову підготовку у військових навчальних закладах, але не служили, Міноборони оприлюднило 30 травня. Всього в рамках цього призову до лав ЗСУ та інших військових формувань відібрано майже одну тисячу офіцерів запасу. За інформацією Міністерства оброни в Україні близько 96 тисяч офіцерів запасу.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: