На стіні будинку в Житомирі створили перший 3D малюнок » Новини Житомира
 
 


На стіні будинку в Житомирі створили перший 3D малюнок

Автор: news_maker від 28-06-2017, 08:42, переглядів: 1 961

На стіні будинку в Житомирі створили перший 3D малюнок

Особливість таких зображень полягає у тому, що з певного ракурсу вони виглядають об'ємними. 3D малюнки є вуличним мистецтвом. Художники зазвичай їх розміщують на стінах, асфальті чи будь-де, але не в картинних галереях, каже автор першого у Житомирі 3D малюнку Володимир Пастушак:
"Цей жанр мистецтва є нині популярним і використовується дуже широко, особливо в рекламних цілях. Його можна побачити по всьому світу в кав'ярнях, ресторанах, на вуличних фестивалях. Це зараз в тренді, модно і ми хочемо це мистецтво в подальшому активно просувати і розвивати в Україні, адже Україна одна з небагатьох країн, де ще не проходив фестиваль 3D малюнка".

Що ж до Житомирського 3D малюнка, то розміщений він за адресою провулок Скорульського, 3 – на будівлі Житомирського відділення комп'ютерної академії "ШАГ".
"Ця робота зображає портал в майбутнє і його зв’язок з теперішнім. На цій стіні зображений штучний інтелект (робот) з яким кожен житель міста може зіграти в шахи", – розповів Володимир Пастушак.

Для того щоб "зіграти з роботом в шахи", а одночасно зробити цікаву фотографію потрібно аби фотограф робив знімок із місця, яке зазначене спеціальною позначкою на асфальті. Завдяки ефекту викривлення здається, що людина на знімку грає в шахи із роботом. Ідея створити такий малюнок належить директору комп'ютерної академії "ШАГ" Любові Трибун:
"Я дуже люблю подорожувати різними містами та країнами, і мене надихають різні арт-проекти. Такі чудові мистецькі локації роблять особливим те місто, до якого ми приїжджаємо. У багатьох містах України є цікаві місця біля яких хочеться сфотографуватися, або загадати бажання. Тому хотілося зробити щось цікаве та креативне саме у Житомирі".

Нагадаємо, що 3D малюнок знаходиться на будівлі за адресою провулок Скорульського, 3.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: