В Бердичівському районі керівники приватного підприємства підробили документи, аби взяти в оренду землю » Новини Житомира
 
 


В Бердичівському районі керівники приватного підприємства підробили документи, аби взяти в оренду землю

Автор: news_maker від 30-06-2017, 18:25, переглядів: 938

В Бердичівському районі керівники приватного підприємства підробили документи, аби взяти в оренду землю

Про це на повідомила прес-секретар прокурора області Тетяна Гоша:
"Йдеться про те, що у 2016 році до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно державним реєстратором внесено відомості про право приватного підприємства на оренду земельної ділянки вартістю понад 6 мільйонів гривень, що на території Великонизгірецької сільської ради Бердичівського району. Водночас установлено, що зазначені відомості внесено на підставі поданих підроблених документів. Зокрема, договір про передачу в оренду товариству з обмеженою відповідальністю ділянки землі Бердичівською райдержадміністрацією не укладався".

Також головою райдержадміністрації не видавалося відповідне розпорядження про передачу в оренду чи укладення договору оренди земельної ділянки з цим підприємством. Днями за позовом прокуратури області Житомирським окружним адміністративним судом скасовано рішення державного реєстратора про державну реєстрацію, що здійснено на підставі підроблених документів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: