На Житомирщині правоохоронці затримали нічних розбишак, які викрали автомобіль, побивши його власника » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині правоохоронці затримали нічних розбишак, які викрали автомобіль, побивши його власника

Автор: news_maker від 15-10-2012, 14:22, переглядів: 1 618

На Житомирщині правоохоронці затримали нічних розбишак, які викрали автомобіль, побивши його власника

У Малинському районі, що на Житомирщині, троє молодиків, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, добряче відлупцювали старшого односельчанина і його ж автомобілем вивезли свою непритомну жертву на околицю села до лісу. Отямившись, чоловік поскаржився на своїх кривдників правоохоронцям. Затриманим розбишакам загрожує від семи до дванадцяти років ув’язнення.

Аж ніяк не здогадувався 52-річний житель с.Старої Рутвянки, що його спільне застілля з юнаками-односельцями закінчиться викраденням його ж автомобіля, а сам він опиниться в канаві поблизу лісопосадки на околиці села. Отож, коли в один з вечорів добряче підігріта спиртним компанія молодиків попросила у старшого товариша ключі від його автомобіля, той відмовив, мотивуючи забороною сідати за кермо у нетверезому стані. Та хлопці вирішили схитрити, адже бажання прокататися міцніло з кожною наступною чаркою.

Ще трохи підпоївши дядька, молодики діждалися таки, поки той засне. Тоді спробували поцупити бажані ключі від «п’ятірки» просто з кишені власника. Але той прокинувся і спробував, на свою ж біду, запротестувати. Втихомирити чоловіка молодикам вдалося кулаками – і той втратив свідомість.

Отямився бідолашний лише наступного ранку в канаві на околиці села. Ледь діставшись до своєї хати, чоловік застав біля воріт свою «п’ятірку» в абсолютно непрезентабельному вигляді, з численними механічними пошкодженнями. На своїх кривдників він пожалівся до міліції.

– За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група, - розповідає начальник Малинського МВ УМВС України в Житомирській області Михайло Старовойт. – Під час зустрічі з потерпілим було з’ясовано, як розвивалися події у той злощасний вечір. Окрім того, чоловік добре знав ім’я одного з хлопців, яких підозрював у злочині.

Уже до кінця дня правоохоронці встановили учасників події та затримали їх. Усі троє – жителі с.Старої Рутвянки, найстаршому – 21 рік, інші двоє – ледь досягли повноліття. Міліціонерам молодики пояснили, що їм просто закортіло покататися з вітерцем. Побачивши, що власник машини втратив свідомість, хлопці вирішили вивезти його подалі від місця їх спільного відпочинку, аби той бува не надумав подзвонити до міліції. Самі ж подалися втілювати бажану прогулянку. Вже глухої ночі, коли пошкоджена від невмілого керування нетверезих водіїв машина заглухла, молодики насилу спромоглися повернути її до будинку справжнього власника. А про нього самого благополучно забули.

Наразі відносно затриманих молодих людей порушено карну справу за ч.3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого) Кримінального кодексу України. Розбишакам загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: