У Новограді-Волинському невдале падіння на тротуарі ледь не коштувало хлопчику життя » Новини Житомира
 
 


У Новограді-Волинському невдале падіння на тротуарі ледь не коштувало хлопчику життя

Автор: news_maker від 30-06-2017, 19:22, переглядів: 1 029

У Новограді-Волинському невдале падіння на тротуарі ледь не коштувало хлопчику життя

Поліцейські, які знаходилися поруч, миттєво зреагували на подію і терміново доставили дитину до лікарні. Хлопчика прооперовано. Тепер життю маленького звягельчанина нічого не загрожує.
Подія трапилася увечері 24 червня на центральній площі у м. Новограді-Волинському, де як раз тривали заходи до Дня молоді України. Разом з іншими дітьми під наглядом бабусі грався і 8-річний Миколка. Раптом хлопчик з розбігу упав і сильно вдарився животом об бордюр.
– Ми побачили, що жінка несла на руках маленького хлопчика, і просила про допомогу, - каже дільничний офіцер старший лейтенант поліції Олександр Захарченко, який разом із колегами у цей час забезпечував правопорядок у місці проведення масових заходів. – Зважаючи на стан дитини, швидко прийняли рішення. Ми повідомили старшого про подію і негайно службовим автомобілем доставили хлопчика з бабусею до лікарні.
Виявилося, прибули вчасно. Лікарі, оглянувши Миколку, терміново госпіталізували та за годину вже прооперували його. У хлопчика від удару внаслідок падіння було пошкоджено селезінку, тож існувала реальна загроза маленькому життю.
Нині Миколка ще знаходиться у лікарні під наглядом медиків. А разом з рідними його перевідують і нові друзі – поліцейські.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: