На Житомирщині засуджено учасників організованої злочинної групи » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині засуджено учасників організованої злочинної групи

Автор: news_maker від 5-07-2017, 16:23, переглядів: 826

На Житомирщині засуджено учасників організованої злочинної групи

Як з'ясували наглядачі законності, впродовж березня-вересня 2014 року на території області діяла організована злочинна група у складі трьох осіб. Зловмисники, аби заволодіти чужим майном, розробили спеціальну схему вчинення шахрайства.
Зокрема, вони телефонували громадянам та, використовуючи ефект несподіваності, повідомляли потерпілим про вчинення їхніми близькими злочину, пов’язаного з ДТП або заподіяння тяжких тілесних ушкоджень іншим особам.
Злочинці пропонували вирішити ситуацію, пообіцявши передати певну суму грошей нібито працівнику міліції за не притягнення їх родича до кримінальної відповідальності.
Спритники примудрилися таким чином заробити понад 400 тисяч гривень.
Днями вироком Богунського районного суду визнано винними організатора і двох співучасників злочинного угрупування.
Суд призначив організатору злочинної групи покарання у вигляді семи з половиною років, його поплічнику - шість з половиною років позбавлення волі із конфіскацією всього належного їм майна.
Ще одній учасниці організованої групи, враховуючи, що на її утриманні двоє малолітніх дітей, судом призначено покарання у виді позбавлення волі з випробуванням. Також суд задовольнив позови потерпілих про стягнення матеріальних і моральних збитків, завданих цими злочинами.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: