На Житомирщині прокуратура та податківці припинили діяльність конвертаційного центру » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині прокуратура та податківці припинили діяльність конвертаційного центру

Автор: news_maker від 14-07-2017, 17:52, переглядів: 1 460

На Житомирщині прокуратура та податківці припинили діяльність конвертаційного центру

У ході досудового розслідування кримінального провадження за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, процесуальне керівництво в якому здійснює прокуратура Житомирської області, слідчим управлінням фінансових розслідувань та оперативним управлінням Головного управління Державної фіскальної служби в області припинено діяльність «конвертаційного» центру, який діяв у м. Житомир.
Внаслідок його діяльності за 2016-2017 роки незаконно сформовано податковий кредит з податку на додану вартість 20 підприємствам реального сектору економіки на суму понад 10 млн грн, що знаходяться на території Житомирської області.
У п’ятницю, 14 липня 2017 року, з метою припинення незаконної діяльності проведено обшуки, в місцях здійснення незаконної фінансово-господарської діяльності суб’єктів господарювання.
Виявлено та вилучено 7 печаток підприємств з ознаками фіктивності, факсиміле, комп’ютерну техніку, бухгалтерську документацію, у тому числі чисті бланки з печатками фірм нерезидентів, та чорнові записи.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 212 КК України проводить слідче управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби в області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: