На Житомирщині стався збройний напад на підприємця » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині стався збройний напад на підприємця

Автор: news_maker від 17-07-2017, 10:36, переглядів: 990

На Житомирщині стався збройний напад на підприємця

15 липня до Коростишівського відділу поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до реанімаційного відділення 29-річного підприємця. Чоловік отримав вогнепальне поранення на одній з центральних вулиць райцентру від невідомих, які рухались на мотоциклі. Поліція розпочала кримінальне провадження та проводить заходи для встановлення осіб нападників.
Близько 15.30 по площі Соборній м. Коростишева двоє чоловіків, рухаючись на мотоциклі, здійснили кілька пострілів по потерпілому, завдавши йому проникаючих поранень черевної порожнини.
Встановлено, що травмований є місцевим жителем, приватним підприємцем, активістом місцевого осередку однієї з політичних партій.
За попереднім висновком фахівців, постріли було здійснено із револьвера типу "Флобер".
На даний час за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліція проводить слідчо-розшукові заходи для встановлення осіб нападників та їх затримання.
Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Також про цей випадок на своїй сторінці у Фейсбук написав громадський активіст Андрій Ковальов. “На нашого однопартійця партії УКРОП, активиста Евгенія Дідковського під час прогулянки з дитиною, був здійснений озброєнний напад. Бандити на мотоциклі під'їхали до нього та впритул розстріляли з пістолетів. Зараз Евгеній знаходиться у реанімації. Це не перший випадок в Коростишеві коли на наших однопартійців здійснюється напад. Звертаюсь до прокуратури Житомирської області Війтовича Л.М. та начальника ГУНП Житомирської області Печененко В.П., вжити всі необхідні заходи для розшуку та покарання злочинців»,-написав Ковальов.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: