Волонтери з Америки подарували Коростеню дитячий майданчик » Новини Житомира
 
 


Волонтери з Америки подарували Коростеню дитячий майданчик

Автор: news_maker від 17-07-2017, 20:55, переглядів: 1 450

Волонтери з Америки подарували Коростеню дитячий майданчик

Нові гойдалки, гірки та пісочницю встановили на алеї Центральної площі міста. Дитячий майданчик – подарунок волонтерів із США, які приїхали навчати українську малечу англійській мові і паралельно познайомитися із нашою країною.
Своїми враженнями в інтерв’ю журналістам телеканалу Коростень ТВ поділилися закордонні волонтери Кортні Табз та Ненсі Вільямс: Кортні Табз:
"Мені дуже подобається тут, тому що ця країна дуже відрізняється від США". Ненсі Вільямс: "Коли я почула вперше про поїздку, яку організовує місія Євразія, я вирішила дослідити, що таке Україна. Я побачила, що це країна, яка пережила дуже багато трагедій в своїй історії, вона пережила і нацизм, і Радянський Союз, і Чорнобиль. У вас дуже гарне місто, мені воно дуже подобається".
Група волонтерів зі Сполучених Штатів – це 12 дорослих різних професій та 2 підлітків, протягом тижня навчали учасників мовного табору, відвідували школи-інтернати та реабілітаційні центри, знайомились з історією Коростеня та культурою України.
Волонтер Девід Сторер зазначив, що вони хотіли залишити щось корисне на згадку про своє перебування на Поліссі, і це їм вдалося, додає Волтер Кулаков – американський волонтер, австралієць, син російських мігрантів, який останнім часом проживає в США:
Девід Сторер: "Нас запросили як викладачів англійської мови для дітей міста Коростеня. І в процесі ми думали, що було б непогано ще щось зробити для міста". Волтер Кулаков: "Мама, тато, дідусь, бабуся прийдуть сюди і під цими деревами із цим майданчиком вони зможуть насолоджуватися Божою природою і спілкуватися один з одним. Я думаю, що це дуже добре".
Заступник міського голови Коростеня Олександр Дзиґа висловив сподівання, що цей проект – початок співпраці з американською стороною:
"Переконаний в тому, що це не останній проект, це тільки початок нашої співпраці в інтересах двох держав, двох народів – України та США".
За свою благодійність американські волонтери повезли за океан Подяки від міської влади та моральне задоволення від зробленої справи.



Волонтери з Америки подарували Коростеню дитячий майданчик
Волонтери з Америки подарували Коростеню дитячий майданчик

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: