У Житомирі працюватимуть 104 виборчі дільниці » Новини Житомира
 
 


У Житомирі працюватимуть 104 виборчі дільниці

Автор: news_maker від 17-10-2012, 15:26, переглядів: 2 197

У Житомирі працюватимуть 104 виборчі дільниці

Своє волевиявлення під час найближчих виборів до Верховної Ради житомиряни будуть висловлювати на 104 виборчих дільницях, з яких 93 звичайні та 11 спеціальних. Останні утворені у лікувальних закладах та установах виконання покарань.

Далі про вже вирішені організаційні питання для забезпечення волевиявлення житомирян розповідає голова окружної виборчої комісії № 62 Тамара Яремчук:

"На даний момент всі дільниці працюють, дільничні комісії утворені, всі виборці можуть ознайомитися зі списком виборців, які передані держреєстром на виборчі дільниці. На даний момент усі жителі міста, що проживають в межах території 62 виборчого округу, повинні були отримати запрошення на вибори"

У разі неотримання запрошення на вибори Тамара Яремчук радить звернутися до 22 жовтня до виборчої дільниці та перевірити наявність свого прізвища у списку виборців.

"Так, виборець може перевірити наявність себе у списках виборців в органах державного реєстру виборців. Ці органи у нас розташовані по районам і знаходяться у Короьовській та Богунській районних радах".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: