Користь від вживання органічної продукції » Новини Житомира
 
 


Користь від вживання органічної продукції

Автор: news_maker від 24-07-2017, 14:14, переглядів: 1 939

Користь від вживання органічної продукції

Українці все більш стали піклуватися своїм здоров’ям, а тому віддають перевагу якісним продуктам харчування. Та чи можна взагалі в наш час довіряти постачальникам, які завалюють полиці магазинів та супермаркетів продуктами, що зростали на пестицидах та мінеральних добривах. Ні для кого не секрет, що усі ці хімікати мають негативний вплив не лише на навколишнє середовище та якість ґрунтів, а й на наше здоров’я. Так де ж людям брати продукти, що приносять користь?
Останнім часом органічні продукти перестали бути чимось дивним для нас. Мережі магазинів органічної продукції поширюються як гриби після дощу, адже на те є безсумнівна потреба суспільства. Органічні продукти без проблем можна придбати в інтернет-магазині. Це значно швидше та вигідніше.
Кожна людина, яка хоч трошки замислюється щодо свого майбутнього, хоче їсти справжнє яблуко та пити натуральне молоко, які не будуть насичені хімікатами, містити генномодифіковані організми. Адже те, що всім потрібно від їжі – це смак та користь.
В Україні стали поширеними господарства, які повністю відмовилися від мінеральних добрив, пестицидів, гербіцидів, вони не використовують підсилювачі смаку та ГМО, антибіотики і гормони росту. Продукти вирощені на чистих ґрунтах і є органічними. Переваги таких продуктів однозначні. Органічна сільскогосподарська продукція цілком безпечна. В ній зберігаються усі вітаміни та мікроелементи. Науковці вже давно визначили, що органічні продукти харчування містять велику кількість вітаміну С, цинку, фосфору, кальцію, магнію, заліза. Особливо ці показники помітно на продуктах тваринного походження.
Одною з головних переваг органічної фермерської продукції в тому, що вона свіжа. Це тому, що вона не містить консервантів. Для нас стало нормальною практикою зберігати йогурт з магазину цілий місяць. Та чи замислювався хтось щодо того, чим той йогурт нашпигували? Чому кисломолочний продукт так довго не псується? Тут не можна не сказати про неперевершений смак і аромат органічних продуктів. І все це завдяки чистим, «живим» ґрунтам.
Органічне господарство не забруднює навколишнє середовище важкими металами, нітратами, пестицидами, гербіцидами та іншими небезпечними елементами. Ви можете бути впевненими, що в продуктах, які ви споживаєте, якщо вони дійсно органічні, немає жодних небезпечних, хвороботворних організмів, алергенів, паразитів тощо.
Треба відзначити, що у органічного виробництва є також і один мінус. На відміну від масового виробництва, вести органічне сільське господарство – трудомісткий процес. Органічні культури більш уразливі до шкідників та різноманітних хвороб. А тому вартість фермерських продуктів на 15-20% вища. Та чи захоче хтось економити, коли йде річ про власне здоров’я. Ліки в наш час коштуватимуть значно дорожче. Наш інтернет-магазин органічної продукції FermerGreen готовий надати усі документи та сертифікати, що підтверджують дійсно органічне походження продуктів. Турбуйтеся про себе – купуйте якісне!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: