В Житомирі СБУ викрила на хабарництві посадовця-еколога » Новини Житомира
 
 


В Житомирі СБУ викрила на хабарництві посадовця-еколога

Автор: news_maker від 19-07-2017, 22:41, переглядів: 1 072

В Житомирі СБУ викрила на хабарництві посадовця-еколога

19 липня 2017 року в центрі Житомира співробітники УСБУ та прокуратури затримали хабарника одразу після отримання ним у під’їзді будинку чергового хабара. 3,5 тисячі гривень він зажадав від підприємця-забудовника із Чуднівського району за безперешкодний видобуток піску для потреб підприємства. Такі побори були систематичними, пише прес-група УСБУ в Житомирській області. Посадовець постійно вимагав і одержував хабарі за сприяння підприємцям в уникненні адмінвідповідальності, а саме за нереагування на викриті під час рейдових виїздів у райони Житомирщини порушення земельного законодавства. Свою "бездіяльність" він оцінював від 3 до 10 тисяч гривень – в залежності від важкості викритого порушення. За оперативними даними, щомісячний "додатковий заробіток" хабарника становив орієнтовно 20-30 тисяч гривень.
Справу із затриманням посадовця провели співробітники Управління СБУ в Житомирській області та регіонального Управління захисту економіки Національної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.
Вирішується питання щодо повідомлення екологу-хабарнику про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Невідкладні слідчі дії та обшуки тривають.

В Житомирі СБУ викрила на хабарництві посадовця-еколога

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: