Чи буде жорсткий контроль за встановленням теплових лічильників? » Новини Житомира
 
 


Чи буде жорсткий контроль за встановленням теплових лічильників?

Автор: news_maker від 19-07-2017, 23:01, переглядів: 1 049

Чи буде жорсткий контроль за встановленням теплових лічильників?

На нараді з питань встановлення приладів обліку теплової енергії в житловому фонді голова облдержадміністрації Ігор Гундич нагадав про доручення Прем'єр-міністра – до кінця року приладами обліку мають бути обладнані 75 % будинків. На сьогодні в області теплові лічильники стовідсотково встановлені лише у Новограді-Волинському, в решті міст роботи тривають. Представники районів і міст запевняли керівника області, що впораються із завданням вчасно:
"В Житомирі необхідно 723 будинки оснастити засобами обліку тепла, це буде 75 % будинків з централізованим опаленням. 59 будинків до кінця цього року будуть оснащені індивідуальними тепловими пунктами, 195 будинків у нас вже оснащені тепловими лічильниками. Залишок складає 469 будинків. У нас встановлений графік встановлення лічильників. До 21.08 – 100 лічильників, до 21.09 – 103 додатково, до 21.10 – 120, до 21.11 – ще 100 лічильників і до 15.12. 2017 року – 46 лічильників", - доповів заступник міського голови Житомира Олександр Фещенко.

Голова облдержадміністрації запропонував профільному департаменту контролювати хід робіт:
"Кажуть, що почали встановлення – створюйте комісію при департаменті, виїжджайте, перевіряйте. Сказали, що встановили 20 лічильників, виїдьте, перевірте. Тобто, якщо ще раз буде така ситуація, яка була на тій селекторній нараді, коли у мене були недостовірні дані, однозначно, за це буде нести хтось відповідальність. Буде нести той відповідальність, хто мені несе інформацію. Ви мені приносите інформацію, ви візу ставите, ви за цю інформацію відповідаєте своєю посадою, це однозначно".

Про складності із виконанням плану по встановленню теплових лічильників в селищі Озерному говорив голова Житомирської райдержадміністрації Сергій Микитюк. За його словами, головна проблема полягає в тому, що велика частина житлового фонду селища – відомче житло військових і КЕЧ не підпорядковується місцевій владі. На це Ігор Гундич наполегливо порадив голові райдержадміністрації шукати шляхи розв’язання цієї проблеми:
"Я не знаю, яким чином ви будете цю проблему вирішувати, але я хочу від вас, записуйте в протоколі, до понеділка, до 18 години мені надати чітко ваше бачення, яким чином ми вийдемо на 75 %. Викликайте керівника КЕЧ, треба нарада під моїм головуванням, будемо запрошувати керівника КЕЧ, будемо запрошувати, вас, селищного голову, голову ради. давайте будемо запрошувати, спілкуватися і будемо так само виходити на 75 %", - наголосив голова облдержадміністрації Ігор Гундич.



Чи буде жорсткий контроль за встановленням теплових лічильників?
Чи буде жорсткий контроль за встановленням теплових лічильників?

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: