У Житомирі налаштовані реалізувати всі проекти-переможці бюджету участі минулого року » Новини Житомира
 
 


У Житомирі налаштовані реалізувати всі проекти-переможці бюджету участі минулого року

Автор: news_maker від 20-07-2017, 13:41, переглядів: 1 127

У Житомирі налаштовані реалізувати всі проекти-переможці бюджету участі минулого року

"Можливо, ми будемо винятком в Україні, але ми реалізуємо всі проекти-переможці", – таке переконання висловив в інтерв'ю "Житомирській хвилі" голова координаційної ради з впровадження бюджету участі у Житомирі Сергій Намєснік.

За його словами, тривають роботи над усіма проектами, просто всі вони – на різних стадіях:
"Всі проекти на якійсь стадії реалізації – хто 90 %, хто – 100 %. Наприклад, проект по Польському цвинтарю – на 50 % реалізований. Є такі проектні пропозиції, де на п'ять відсотків лише реалізовано, робота лише почалася. Мабуть, наступного тижня ми будемо запрошувати журналістів на реалізацію проектної пропозиції, "Островки здоров'я для всіх". На стадії практично остаточної реалізації проект "Мультиспортивний майданчик біля ліцею № 24", там лише затримка в термінах розмитнення бельгійського покриття для футбольного майданчика. Вже визначений переможець для виконання проекту "Встановлення на зупинках карт-схем із графіком руху громадського транспорту".

Одним з наймасштабніших проектів виявився "Проект заповідника парку "Замкова Гора Житомира – 1100":
"Найскладніше зараз це "Замкова Гора 1100". Всі вважають, що це сама Замкова гора, але це подол Замкової гори, схили з боку костьолу Святої Софії, Хрестовоздвиженської Церкви та вулиць Басейної, Кафедральної, Якіра; урочище річки Рудавки та Кам’янки. Це складне питання, це культура, це історія самого центру міста, це душа нашого міста. Тому не виконати цей проект ми не можемо, ми його обов'язково будемо виконувати, на це є і політична воля керівництва міста, і громадян, і координаційної ради. Тобто, навіть те, що зараз на якійсь невеличкій стадії, але робота ведеться, дійдуть до всього руки".

Нагадаємо, у 2016 році житомиряни визначили 11 проектів-переможців. На реалізацію проектів з міського бюджету було виділено 1 % коштів бюджету розвитку, що склало 9,1 мільйона гривень. Цього року на бюджет участі подано 99 проектів, наразі триває процес їх верифікації. Голосування за них відбуватиметься в першій декаді жовтня.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: