На залізничній станції «Виступовичі» оперативники затримали чоловіка з 800 пачками сигарет » Новини Житомира
 
 


На залізничній станції «Виступовичі» оперативники затримали чоловіка з 800 пачками сигарет

Автор: news_maker від 20-07-2017, 13:50, переглядів: 1 179

На залізничній станції «Виступовичі» оперативники затримали чоловіка з 800 пачками сигарет

Співробітники Держприкордонслужби України продовжують виявляти правопорушників, які намагаються незаконно перемістити тютюнові вироби через державний кордон. Один з таких випадків було викрито вчора прикордонниками Житомирського загону.
Так, відпрацьовуючи попередньо отриману інформацію від оперативних підрозділів в межах ділянки відділу «Овруч» про можливе незаконне переміщення поза митним контролем тютюнових виробів, придбаних в магазині безмитної торгівлі DUTY FREE на території Республіки Білорусь, прикордонники спільно з оперативними співробітниками та працівниками митниці на залізничній станції «Виступовичі» затримали особу з господарськими сумками. Під час їх перевірки правоохоронці виявили 800 пачок сигарет білоруського виробництва без акцизних марок. Їх поза митним контролем, в об’їзд автомобільного пункту пропуску, намагався перевезти дизель-потягом «Виступовичі – Коростень» 24-річний громадянин України.
Як з’ясувалось, правопорушники вдались до хитрощів та, попередньо змовившись, виїхали встановленим порядком на територію Білорусі, де придбали в магазині безмитної торгівлі DUTY FREE тютюнові вироби, і згодом повернулись на територію України. Після чого, не доїхавши до автомобільного пункту пропуску, на залізничній станції «Виступовичі» передали тютюнові вироби чоловіку, який на дизель-потягу повинен був їх перевезти в Україну поза митним контролем. Проте прикордонниками протиправну схему було викрито, а правопорушника затримано.
Наразі сигарети передано представникам митниці. Загальна вартість оцінки товару склала 12 тисяч гривен.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: