У Житомирі планують підвищити вартість проїзду в електротранспорті » Новини Житомира
 
 


У Житомирі планують підвищити вартість проїзду в електротранспорті

Автор: news_maker від 20-07-2017, 16:01, переглядів: 2 856

У Житомирі планують підвищити вартість проїзду в електротранспорті

Проект рішення виконкому опублікований на сайті мерії. Документ передбачає зростання вартості проїзду на одну гривню, з двох до трьох гривень. Обґрунтуванням для такого кроку називають "підвищення тарифу на електричну енергію для міського електричного транспорту, зростання вартості матеріальних ресурсів, паливно-мастильних матеріалів, технічне обслуговування і ремонт, автомобільні шини, комплектуючі запчастини". Коли це питання розглядатиметься на засіданні виконкому, поки що невідомо. Набрати чинності воно повинно "з дня його оприлюднення у засобах масової інформації".

Додамо, що вартість безлімітних проїзних електронних квитків у разі прийняття рішення залишиться на тому ж рівні. Для школярів - 35 грн., для студентів - 70 грн., громадський - 140 грн. Також, найближчим часом будуть введені проїзні з обмеженою кількістю поїздок. Детальніше про них можна прочитати за посиланням http://zt-news.org.ua/index.php?newsid=8701.

Нагадаємо, з графіками руху тролейбусів та трамваїв можна ознайомитись на офіційному сайті Житомирського ТТУ http://ttu.zt.ua/graf.html.

Категорія: Блоги

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: