На Житомирщині п'яний чоловік стрибнув з греблі » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині п'яний чоловік стрибнув з греблі

Автор: news_maker від 23-07-2017, 18:05, переглядів: 1 273

На Житомирщині п'яний чоловік стрибнув з греблі

22 липня о 21:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по вилученню тіла людини зі ставка. Трагічний випадок трапився на місцевій водоймі в с. Будичани Чуднівського району.

На місці пригоди рятувальники, на надувному човні, провели пошукові роботи та за допомогою багра і рятувальної мотузки дістали тіло з води. Глибина водойми у тому місці становила понад 4 м. Загиблим виявився 21-річний мешканець с. Михнів Ізяслівського району Хмельницької області.

Зі слів очевидців з’ясувалося, що потопельник разом із своєю сестрою та друзями відпочивали на березі ставу та вживали алкогольні напої. Трохи згодом він пішов до греблі та, стрибнувши з неї у воду, почав тонути. Після повідомлення про подію оперативно-рятувальну службу і до прибуття рятувальників друзі намагалися дістати чоловіка самотужки, але всі їхні спроби виявилися марними.

Подібний трагічний випадок трапився того ж дня, поблизу с. Великий Дивлин Лугинського району. Там, у місцевому кар’єрі, втопився 26-річний мешканець смт Бучмани Олевського району.

Наразі остаточні обставини пригод встановлюються фахівцями.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: