На сесії облради планують розподілити понад 29 мільйонів гривень від перевиконання бюджету » Новини Житомира
 
 


На сесії облради планують розподілити понад 29 мільйонів гривень від перевиконання бюджету

Автор: news_maker від 24-07-2017, 15:12, переглядів: 995

На сесії облради планують розподілити понад 29 мільйонів гривень від перевиконання бюджету

Додаткові надходження в процесі виконання обласного бюджету в другому кварталі склали 29 мільйонів 706 тисяч гривень, поінформувала на засіданні постійної депутатської комісії з питань бюджету і комунальної власності директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Ємченко. Відповідно до рішення обласної ради, чверть цієї суми – 7,4 мільйона гривень – спрямовується депутатам на виконання депутатських повноважень. Пропозиції щодо спрямування цих коштів ще надходять і остаточно вони сформуються вже фактично в день проведення сесії, зазначила Ганна Ємченко. Решта суми перевиконання, понад 22 мільйони гривень, буде розподілена відповідно до пропозицій обласної державної адміністрації та обласної ради. Закрити всі потреби не вдалося, але намагалися максимально задовольнити найнеобхідніші, сказала директор департаменту фінансів. Наприклад:
"Ви бачите звернення Національної поліції виділити кошти, два мільйони 600 тисяч на придбання автомобіля для їхнього ситуаційного центру і його оснастити. Будемо йти поетапно – на цій сесії пропонується виділити 900 тисяч, щоб тільки купити автомобіль, а потім потроху будемо давати далі. Звернення Управління ДСНС виділити 500 тисяч гривень – пропонується виділити 250 тисяч. Кардіохірургічний центр – 146 тисяч на витратні матеріали та 360 тисяч на штучні клапани пропонуємо виділити. Баранівська РДА просила один мільйон на співфінансування відновлювальних робіт у багатоквартирному будинку в смт Довбиш, виділено 500 тисяч. Бердичівський мед коледж просив один мільйон 200 тисяч на капітальний ремонт будівлі навчального корпусу – не виділено нічого".

Крім того, на сесії мають бути розподілені чотири види державної субвенції:
"Загальна сума субвенції, яку нам дає держава, 69 мільйонів гривень. Чотири види: це на вибори 202,1 тисячі гривень; 55 мільйонів – на погашення різниці в тарифах на теплову енергію, водопостачання, водовідведення; 13 мільйонів – на придбання житла сім'ям загиблих, інвалідам І-ІІ групи і тих, хто втратив нижні кінцівки. І 600 тисяч гривень держава ще додатково дала на дітей, які потребують освітніх потреб".

Директор департаменту фінансів повідомила також, що найближчим часом в область надійде субвенція підприємствам-надавачам комунальних послуг для відшкодування пільг і субсидій в розмірі понад 400 мільйонів гривень.

На сесії облради планують розподілити понад 29 мільйонів гривень від перевиконання бюджету
На сесії облради планують розподілити понад 29 мільйонів гривень від перевиконання бюджету

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: