У Бердичеві учасникам АТО передадуть безгосподарчі будівлі для будівництва гаражів » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві учасникам АТО передадуть безгосподарчі будівлі для будівництва гаражів

Автор: news_maker від 24-07-2017, 15:47, переглядів: 1 165

У Бердичеві учасникам АТО передадуть безгосподарчі будівлі для будівництва гаражів

Таке рішення було прийняте на засіданні виконавчого комітету Бердичівської міської ради, повідомляють журналісти місцевого телеканалу "ВІК". У різних мікрорайонах міста є поширеними незадіяні приміщення, які раніше слугували, наприклад, за котельню чи бойлерну. Після попереднього огляду стану таких приміщень та спілкування із місцевими жителями міський голова Василь Мазур висловив пропозицію передати безгоспні будівлі учасникам АТО, для подальшого переобладнання під гаражі:
"Цим самим ми зробимо добру справу і віддамо шану учасникам АТО, а також наведемо порядок. От наприклад поряд з колишнім приміщенням Спортивної школи знаходиться будівля, яку використовували раніше для обслуговування тепломережі. Обладнання з цього будинку прибрали, а у самому приміщенні збираються діти, у тому числі тієї категорії про яку ми говорили".

Територію таких будівель передадуть учасникам АТО за умови проживання в житлових будинках, прилеглих до цих об’єктів. За словами Василя Мазура, таку ідею підтримують і бердичівляни:
"Коли ми спілкувалися з людьми, які там проживають, то, безумовно, що кожен і сам хотів би там собі гараж зробити, але коли постало питання про учасників бойових дій, то ніхто із жителів міста не був проти цього. Бердичівляни підтримують ідею дозволити учасникам бойових дій та АТО здійснити реконструкцію цих приміщень під індивідуальні гаражі".

Питанням передачі безгосподарчих приміщень має зайнятись відділ містобудування і архітектури спільно із відділом комунальної власності та земельних відносин.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: