Патрульні врятували життя жінки, яку розшукували як безвісти зниклу » Новини Житомира
 
 


Патрульні врятували життя жінки, яку розшукували як безвісти зниклу

Автор: news_maker від 24-07-2017, 20:20, переглядів: 1 407

Патрульні врятували життя жінки, яку розшукували як безвісти зниклу

В неділю, 23 липня, близько 14-ї годині по спец лінії 102 екіпажу патрульної поліції надійшло повідомлення про те, що тиждень тому пішла з дому і не повернулась мати заявниці.
За місцем виклику патрульні дізнались, що 65-ти річна мати заявниці, яка хворіє на психічні розлади, 17 липня пішла з дому й не повернулася, уже тиждень про її місцезнаходження нічого не відомо.
Інспектори патрульної поліції з’ясували, як виглядає та в чому була одягнена жінка на момент зникнення. Та розпочали пошук.
Незабаром, на вулиці Перемоги, патрульні помітили жінку, схожу за прикметами. Всі спроби зупинити ії, та поспілкуватись виявились марними. Побачивши екіпаж патрульної поліції, жінка почала тікати через кладовище, на території якого знаходиться водойма. Вона не роздумуючи стрибнула у болотисту водойму та почала заходити на глибину.
«В той момент, коли жінка стрибнула у водойму, я зрозуміла що ії потрібно рятувати. Тому не вагаючись стрибнула до води за нею» - розповідає інспектор патрульної поліції першої роти. Діставши жінку з води, поліцейські надали ій першу домедичну допомогу та повідомили доньку, що ії мати знайдено.
В подальшому інспектори патрульної поліції, в присутності родичів, передали хвору бригаді швидкої психіатричної допомоги. Тож тепер ії життю чи здоров'ю нічого не загрожує.

Патрульні врятували життя жінки, яку розшукували як безвісти зниклу

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: