Міська рада подає колективний позов до суду на Житомиргаз » Новини Житомира
 
 


Міська рада подає колективний позов до суду на Житомиргаз

Автор: news_maker від 25-07-2017, 13:55, переглядів: 1 373

Міська рада подає колективний позов до суду на Житомиргаз

Після встановлення ПАТ «Житомиргазом» прибудинкових лічильників у житомирян зросли платіжки за газ у 5-6 разів. Жителі можуть звертатися до Житомирської міської ради з відповідними скаргами та копіями платіжок у 101 кабінет. Ці скарги будуть додані до колективного судового позову проти ПАТ «Житомиргаз» з вимогою перерахунку житомирянам за переплачений газ.

Про це повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«ПАТ «Житомиргаз» не погоджував встановлення лічильників з органами місцевого самоврядування та ОСББ. Встановлення цих приладів прибудинкового обліку газу для населення призвела до того, що платіжки за спожитий газ у житомирян виросли в 5-6 разів. Вже зараз спеціалісти юридичного департаменту міської ради готують відповідний позов», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, що у Житомирі проводять судово-будівельну технічну експертизу щодо встановлення прибудинкових лічильників на облік газу ПАТ «Житомиргазом». Відповідну ухвалу виніс Корольовський районний суд.

Такими приладами обліку було обладнано 118 багатоповерхівок. Міською радою на кожен встановлений лічильник газу ПАТ «Житомиргазом» було накладено штраф у розмірі 280 тисяч гривен.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: