В цьому році проголосувати за проекти бюджету участі у Житомирі можна буде не виходячи з дому » Новини Житомира
 
 


В цьому році проголосувати за проекти бюджету участі у Житомирі можна буде не виходячи з дому

Автор: news_maker від 25-07-2017, 22:21, переглядів: 1 346

В цьому році проголосувати за проекти бюджету участі у Житомирі можна буде не виходячи з дому

Про новації в процесі відбору кращих проектів розповів голова координаційної ради з впровадження бюджету участі в місті Житомирі Сергій Намєснік. Зокрема, цього року збільшать кількість пунктів для "паперового" голосування: крім приміщення міської ради, заповнити бюлетені можна буде також в Богунській та Корольовській райрадах. Передбачають організатори і електронне голосування:
"В цьому році буде можливість голосувати не лише у паперовому вигляді, буде також електронне голосування. Нам надали електронний ресурс і люди зможуть голосувати, не виходячи з свого місця роботи, з своєї квартири, якщо у них є ключі доступу. Там передбачені свої ступені захисту і проголосувати одній людині кілька разів неможливо".

Нагадаємо, цього року в Житомирі на бюджет участі подали 99 проектів. Наразі проходить їх верифікація, а потім у авторів буде час на рекламу своїх проектних пропозицій:
"Після процесу верифікації буде місяць, півтора, два – у кого як перевірка завершиться, допуск до голосування і автор проектної пропозиції матиме право вже проводити рекламну кампанію. А рекламну кампанію можна проводити будь-яку, хто на що спроможний. У кого багато грошей, той використає свої можливості, у кого небагато – будемо допомагати".

Проголосувати за проекти бюджету участі 2017 року у Житомирі можна буде з 1 по 10 жовтня.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: