2 серпня Високомобільним десантним військам ЗСУ виповнюється 25 років » Новини Житомира
 
 


2 серпня Високомобільним десантним військам ЗСУ виповнюється 25 років

Автор: news_maker від 28-07-2017, 18:08, переглядів: 1 343

2 серпня Високомобільним десантним військам ЗСУ виповнюється 25 років

Напередодні свята керівний склад командування Високомобільних десантних військ зустрівся в Житомирі із журналістами. Характеризуючи нагальний стан справ із матеріально-технічним забезпеченням цього роду військ, заступник командувача ВДВ ЗСУ полковник Павло Щербань відзначив суттєві покращення в останні роки:
"На сьогоднішній день, бажано, щоб було ще більше забезпечення. Але порівняно з тим, що було кілька років тому, то це велике досягнення що в матеріальному забезпеченні, що в озброєнні і в інших видах забезпечення".

Командувач Високомобільних десантних військ ЗСУ Михайло Забродський відзначив, що проблеми є, скоріше, не так в забезпеченні, як в зміні системи постачання озброєння, техніки та матеріально-технічних засобів:
"Зараз проблеми стосуються, мабуть, більше не наявності чи відсутності певних найменувань або певної кількості найменувань у військах і підрозділах, зараз більшість проблем полягає в площині зміни системи постачання озброєння, техніки та матеріально-технічних засобів, норм забезпечення. Тому що вони багато в чому ще несуть на собі наслідки тієї старої довоєнної системи. На жаль, на той час панували трохи інші погляди на те, що потрібно, і на те, що є предметом першої необхідності і для виконання завдань в тому числі".

Щодо відзначення Дня ВДВ, то за традицією щороку масштабне свято проходить на базі однієї з військових частин. Торік урочистості за участі керівництва країни, командування Збройних сил України та Високомобільних десантних військ проходили в Житомирі, де розміщені одразу два військових формування ВДВ (95 окрема десантно-штурмова бригада та 199-й навчальний центр). В цьому році основні святкові заходи відбудуться в смт Гвардійське Дніпропетровської області, де постійно дислокується 25 окрема повітрянодесантна бригада. На передовій це свято зустрічатимуть цього року бійці 81 окремої аеромобільної бригади ВДВ.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: