Про замінування ліцею № 25 в Житомирі повідомив 3-класник » Новини Житомира
 
 


Про замінування ліцею № 25 в Житомирі повідомив 3-класник

Автор: admin від 28-12-2011, 14:29, переглядів: 2 347

Про замінування ліцею № 25 в Житомирі повідомив 3-класник


Про замінування ліцею № 25 в Житомирі повідомив 3-класснік. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи УМВС Королівського райвідділу, УДАІ, працівники вибухово-технічної служби НДЕКЦ при УМВС, представники інших правоохоронних органів.

Співробітники міліції забезпечували охорону приміщення по периметру території і спільно з представниками рятувальних та спеціальних служб міста провели евакуацію 300 осіб, у тому числі 20 вчителів та адміністративних працівників.

Наряди Управління Державтоінспекції УМВС здійснили перекриття доріг навколо території ліцею та організували рух транспорту по іншим паралельним вулицями.

Експерти вибухотехнічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, застосувавши службових собак, провели ретельний огляд приміщення, що тривав більше двох годин, в ході якого міліціонери вибухового пристрою не виявили.

Зараз функціонування навчального закладу здійснюється в звичайному режимі. Рух транспорту відновлено. Проводяться заходи щодо встановлення особи дитини, яка здійснила телефонний дзвінок. Невдалий жарт з мінуванням спортзалу ліцею може дорого обійтися його батькам, - попереджають в УМВС України в Житомирській області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: