Кандидати на Житомирщині вивішують агітацію з порушенням Закону » Новини Житомира
 
 


Кандидати на Житомирщині вивішують агітацію з порушенням Закону

Автор: news_maker від 21-10-2012, 17:16, переглядів: 1 783

Кандидати на Житомирщині вивішують агітацію з порушенням Закону

У Бердичеві Житомирської області передвиборча агітація від кандидатів у народні депутати розміщена із порушенням законодавства та не містить вихідних даних.

За інформацію довготермінового спостерігача Громадської мережі ОПОРА, в ОВО №63, агітаційні плакати кандидата в народні депутати від Партії регіонів Олександра Ревеги були масово розклеєні на дитячих аттракціонах в міському парку культури та відпочинку та в приміщенні приміської автостанції.

Велетенський агітаційний банер іншого кандидата по цьому ж округу само висуванця Святослава Піскуна, розміщений на всю стіну багатоповерхівки не містить жодних вихідних даних.

ОПОРА наголошує про порушення ЗУ «Про вибори народних депутатів», зокрема, статті 74 п.8: «розміщення носіїв політичної реклами на зовнішній поверхні та всередині транспортних засобів громадського користування, у тому числі таксі, розміщення політичної реклами у приміщеннях та на будівлях станцій метрополітену, автобусних та залізничних вокзалів, портів та аеропортів, а також розповсюдження матеріалів передвиборної агітації, у тому числі політичної реклами, через телерадіотрансляційні або інші інформаційні мережі сповіщання пасажирів та інформаційні табло у приміщеннях станцій та вагонах метрополітену, автобусних та залізничних вокзалів, портів та аеропортів, у транспортних засобах громадського користування забороняється».

Стаття 69, п.7. Друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про замовника цих матеріалів, установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання, що належить партії, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск

Стаття 74, п.22. Забороняється виготовлення та розповсюдження друкованих передвиборних агітаційних матеріалів, що не містять відомостей про замовника друкованих передвиборних агітаційних матеріалів, установу, яка здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск.

Кандидати на Житомирщині вивішують агітацію з порушенням Закону

Кандидати на Житомирщині вивішують агітацію з порушенням Закону

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: