На Житомирщині закінчено розслідування справи про побиття слідчого » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині закінчено розслідування справи про побиття слідчого

Автор: news_maker від 4-08-2017, 07:32, переглядів: 1 166

На Житомирщині закінчено розслідування справи про побиття слідчого

Слідчим відділом прокуратури Житомирської області закінчено досудове розслідування за фактом скоєння працівником поліції м. Києва опору слідчому поліції, перешкоджання виконанню ним службових обов’язків, умисного заподіяння йому легких тілесних ушкоджень, умисного пошкодження його майна, а також знищення офіційних документів.
Установлено, що слідчим Дунаєвецького ВП ГУ НП в Хмельницькій області проводився у домоволодінні жительки м. Брусилова санкціонований обшук у рамках розслідування кримінального провадженні за фактом викрадення майна. У ході обшуку власниця домоволодіння зателефонувала своєму синові та повідомила про прихід поліції.
Приїхавши до місця проведення обшуку, син, який виявився працівником поліції ГУНП в м. Києві, замість того, щоб сприяти колезі, почав чинити опір слідчому, вихопив та порвав офіційний документ - ухвалу суду про проведення обшуку, заподіяв йому легкі тілесні ушкодження та умисно пошкодив майно, завдавши потерпілому матеріальної шкоди майже на 1400 грн.
Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу), ч. 1 ст. 343 (втручання у діяльність працівника правоохоронного органу), ч. 2 ст. 345 (насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч. 1 ст. 347 (пошкодження майна працівника правоохоронного органу) та ч. 1 ст. 357 (пошкодження документів) КК України щодо працівника поліції направлено до суду для розгляду по суті.
За клопотанням прокуратури, на час проведення досудового розслідування підозрюваному обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного засобу контролю та відсторонено від займаної посади.
Злочинні дії столичного працівника поліції було викрито завдяки спільній співпраці слідчих прокуратури та працівників управління внутрішньої безпеки в Житомирській області Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.
За скоєння злочинів зазначеної категорії передбачено позбавлення волі на строк до п’яти років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: