Виконком змінив своє рішення та дозволив продаж слабоалкогольних напоїв на День міста » Новини Житомира
 
 


Виконком змінив своє рішення та дозволив продаж слабоалкогольних напоїв на День міста

Автор: news_maker від 4-08-2017, 15:52, переглядів: 1 347

Виконком змінив своє рішення та дозволив продаж слабоалкогольних напоїв на День міста

Йдеться про локації Фестиваль вуличної їжі "Гастробренд міста Житомира" та Фестиваль "ДжазоМир". Адже саме під час проведення цих заходів дозволили продавати різні слабоалкогольні настоянки місцевого виробництва. Таке рішення було прийняте на позачерговому засіданні виконкому після того, як за день до цього члени виконкому віднеслися негативно до такої ініціативи місцевих підприємців.
Аргументуючи потребу в дозволі на продаж слабоалкогольних напоїв місцевих виробників, заступник міського голови Матвій Хренов, зокрема, наголосив, що "багато підприємців відмовляються брати участь у Фестивалі вуличної їжі, якщо вони не отримають можливість реалізовувати слабоалкогольні напої". Також він зазначив, що ці підприємці є спонсорами деяких заходів, зокрема фестивалю "ДжазоМир".
"Слабоалкогольні напої - це нормальна європейська практика, бо ціна на локаціях значно вище ринкової. Той, хто захоче випити, піде в магазин в незалежності від фестивалю", - цитує заступника мера прес-служба міської ради.

Відтак члени виконкому проголосували за внесення змін до свого попереднього рішення щодо відзначення 1133-ї річниці від дня заснування міста Житомира, дозволивши продаж слабоалкогольних напоїв під час Фестивалю вуличної їжі "Гастробренд міста Житомира" та Фестивалю "ДжазоМир".

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: