У Бердичеві поліцейські охорони затримали крадія мопеда » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві поліцейські охорони затримали крадія мопеда

Автор: news_maker від 7-08-2017, 17:36, переглядів: 1 407

У Бердичеві поліцейські охорони затримали крадія мопеда

5 серпня інспектори групи реагування Управління поліції охорони в області, відпрацьовуючи повідомлення жителя райцентру про незаконне заволодіння його мопедом, затримали угонщика на одній з вулиць міста. Викрадену техніку вилучено та повернуто власникові.
Близько 8-ї години ранку 5 серпня до наряду групи реагування поліції охорони, який патрулював вулиці міста, звернувся бердичівлянин та повідомив про викрадення його мопеда «HONDA DIO». Чоловік розповів, що залишив транспортний засіб на вулиці поблизу будинку на півгодини. Цією обставиною і скористався зловмисник.
З’ясувавши першочергову інформацію про подію, поліцейські охорони розпочали розшук правопорушника. За кілька хвилин заявник упізнав на вулиці власний мопед, яким їхав незнайомець. Поліцейські зупинили транспортний засіб. Як з’ясувалось, за кермом перебував 32-річний раніше судимий житель м. Бердичева.
Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у чоловіка інструменти та пакуночок з порошкоподібною речовиною. Відтак його було передано працівникам слідчо-оперативної групи Бердичівського відділу поліції, що прибули на місце події.
Нині триває з’ясування обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Крім того поліцейські перевіряють чоловіка щодо причетності до інших злочинів, учинених на території району.
Йому може загрожувати штраф від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження чи позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: