«Атлет» (Гуйва) – володар Кубку Житомирського району з футболу » Новини Житомира
 
 


«Атлет» (Гуйва) – володар Кубку Житомирського району з футболу

Автор: news_maker від 23-10-2012, 14:19, переглядів: 1 839

«Атлет» (Гуйва) – володар  Кубку Житомирського району з футболу

20-21 жовтня відбулись вирішальні матчі розіграшу Кубку Житомирського району з футболу.
У суботу на стадіоні смт Гуйва були зіграні матчі ½ фіналу. Сенсацій не сталось – фаворити здобули впевнені перемоги.
Результати матчів ½ фіналу:
«ТАНКІСТ» (Новогуйвинське) – «КОЛОС» (Ліщин) 3:1
«АТЛЕТ» (Гуйва) – САДКИ 5:0
А вже недільного дня на стадіоні смт Новогуйвинське відбулась фінальна гра в якій зустрілись старі принципові суперники. Дуже приємно, що матч викликав значний інтерес не лише у вболівальників Житомирського району, а й області. Приємна осіння погода сприяла гарній грі, яку врешті і продемонстрували обидві команди. Рівень футболу, показаний у фінальному матчі, був дуже високим. Обидві команди, з такою грою, могли б бути серед лідерів обласного чемпіонату. Вже в середині першого тайму гуйвинські грувці порушили правила у карному майданчику і Прус Олександр з 11-ти метрової позначки вивів «Танкіст» уперед. Варто відзначити, що до цього моменту новогуйвинці мали ігрову перевагу, створюючи небезпечні моменти частіше за своїх опонентів. Однак після цього «Атлет» вирівняв гру і незабаром зрівняв рахунок – відзначився Коваль Юрій. Другий тайм вже активніше проводила гуйвинська команда, якій, врешті, вдалось двічі відзначитись у воротах суперників – голи забили Максимчук Олександр та Корнейчук Ярослав.
«ТАНКІСТ» (Новогуйвинське) – «АТЛЕТ» (Гуйва) 1:3

Команда «Атлет» (Гуйва) стала володарем Кубку Житомирського району з футболу 2012 року. З чим ми і вітаємо усіх причетних до цієї перемоги.

26 жовтня о 17.00 год в приміщенні Будинку культури смт Новогуйвинське відбудеться урочисте закриття сезону 2012 року. Запрошуємо усі команди та вболівальників на цю приємну подію.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: