Питання благоустрою скверу в центрі Житомира поки що відклали » Новини Житомира
 
 


Питання благоустрою скверу в центрі Житомира поки що відклали

Автор: news_maker від 9-08-2017, 21:32, переглядів: 1 129

Питання благоустрою скверу в центрі Житомира поки що відклали

Під час позачергового засідання виконавчого комітету 9 серпня, було прийнято рішення виключити з порядку денного питання про організацію конкурсу на кращу пропозицію благоустрою території скверу на розі вулиць Небесної Сотні та Лятошинського, інформує прес-служба міської ради. У проекті рішення виконавчого комітету йшлося:
"З метою створення умов та залучення громадської ініціативи для розвитку культури у місті Житомирі провести відкритий конкурс на кращу пропозицію благоустрою території скверу на розі вулиць Небесної Сотні та Лятошинського в місті Житомирі з розміщенням об’єкту торгівлі загальною площею до 150 кв. м".

Після обговорення проекту рішення члени виконкому підтримали пропозицію зняти дане питання з розгляду та доопрацювати.
"Доручити робочій групі з питань розміщення тимчасових споруд розглянути всі можливі залучення потенційних інвесторів до облаштування простору впродовж двох тижнів. Паралельно з цим розробити нові конкурсні умови", – цитує міського голову Житомира Сергія Сухомлина прес-служба мерії.

Крім того, проект, який переможе під час конкурсу, може бути представлений під час загальноміського голосування за проектні пропозиції бюджету участі.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: