В області тривають заходи по виявленню осіб, які незаконно перебувають в Україні » Новини Житомира
 
 


В області тривають заходи по виявленню осіб, які незаконно перебувають в Україні

Автор: news_maker від 9-08-2017, 22:19, переглядів: 1 164

В області тривають заходи по виявленню осіб, які незаконно перебувають в Україні

В області тривають спільні заходи поліції та міграційної служби по виявленню осіб, які незаконно або з порушеннями законодавства перебувають в Україні. Дільничні офіцери Житомирського відділу поліції 9 серпня провели рейди-перевірки на кількох ринках міста. У результаті затримали 10 іноземців-порушників.
Як правило, це жителі південних країн Євразії, які займаються, принаймі стверджують це, торгівлею. Їх промисловий товар часто невідомого походження та сумнівної якості, за те за помірну ціну.
Встановлюючи їх особи та підстави перебування в Україні, поліцейські спільно з працівники Державної міграційної служби зафіксували 8 порушень, адміністративні матеріали про які і були відповідно оформлені.
У кожному із зафіксованих випадків рішення прийматиметься окремо: від накладення штрафу до скорочення терміну перебування в Україні або й видворення до країни громадянської належності.
- Проблема полягає не у звичайних продавцях одягу чи фруктів із Сходу, а у появі такого поняття, як «кримінальна міграція», що набуває обертів в Україні. Саме з метою протистояти цьому явищу поліція активізує заходи із перевірки осіб мігрантів. Відпрацювання ринків та торгівельних майданчиків – це лише один із заходів поліції. Є й інші, менш публічні, - прокоментував т.в.о. начальника ГУНП в Житомирській області Андрій Мамульчик.
Голова Національної поліції України Сергій Князєв 8 серпня під час селекторної наради у МВС наголосив на необхідності випрацювати ефективний алгоритм дій, за яким іноземці, схильні до правопорушень, однозначно б несли покарання та негайно видворялись би за межі України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: