У Коростені вперше за останні 30 років пройшов турнір з тенісу » Новини Житомира
 
 


У Коростені вперше за останні 30 років пройшов турнір з тенісу

Автор: news_maker від 10-08-2017, 10:07, переглядів: 1 027

У Коростені вперше за останні 30 років пройшов турнір з тенісу

Участь у змаганні взяли кращі ракетки Коростеня, а також тенісисти з області, Києва та Рівного. Говорить учасник турніру Олександр Аношко:
"Це люди, які десятки разів вигравали чемпіонати України серед любителів. Це одні з найкращих тенісистів України. Я з ними грав вже дуже багато разів. Бувало перемагав їх, а бувало і програвав. Взагалі наша організація поширена по всій Україні. Усі тенісисти країни в основному знають один одного та підтримують телефонний контакт. Особисто я не пропускаю жодного турніру, який проходить в рамках Житомирської тенісної ліги".

Тенісні майданчики на стадіоні у Коростені побудували близько п'яти років тому. З того часу, регулярно, а особливо вечорами, там можна побачити людей, які займаються цим видом спорту. Це не випадкові любителі, а зорганізовані тенісисти, які представляють місто на спортивних змаганнях різних рівнів, розповіли у своєму сюжеті журналісти телеканалу "Коростень ТВ". Всього у спільноті коростенських тенісистів близько 20 спортсменів. Цього разу перше місце в змаганні зайняли тенісисти з Житомира. Друге – змішана пара Житомир-Сарни, а третю сходинку посіла теж змішана пара Коростень.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: