Ціна разового квитка в електротранспорті Житомира поки що лишається на рівні 2 гривень » Новини Житомира
 
 


Ціна разового квитка в електротранспорті Житомира поки що лишається на рівні 2 гривень

Автор: news_maker від 16-08-2017, 17:35, переглядів: 1 128

Ціна разового квитка в електротранспорті Житомира поки що лишається на рівні 2 гривень

Рішення про підвищення вартості проїзду до трьох гривень не було прийняте на виконкомі міськради, оскільки за нього проголосували 12 із 16 присутніх на засіданні членів виконкому.
Ті, хто виступав "за" збільшення ціни на проїзд, говорили про невідповідність тарифу витратам і збільшенню вартості електроенергії, яка з 2014 року зросла для КП "Житомирське трамвайно-тролейбусне управління" в шість разів. Присутній на виконкомі колишній заступник міського голови Євген Демчик, навпаки, висловив думку, що немає причин піднімати тарифи на проїзд, адже спочатку потрібно розібратися з приміськими маршрутками, які дублюють маршрут комунального транспорту. У відповідь міський голова Житомира Сергій Сухомлин поінформував присутніх, що робота стосовно розробки комплексної схеми роботи транспорту Житомира проводиться:
"Стосовно приміських маршруток, то ми працюємо з областю по цьому питанню. І зараз досягнута домовленість, що ми робимо загальну схему руху містом Житомиром, яка буде враховувати інтереси найближчої приміської зони, тому що там теж живуть люди, які працюють в Житомирі, живуть діти, які навчаються Житомирі та ходять в дитсадки. Тому, не враховуючи інтереси сіл, які знаходяться навколо Житомира, робити цю схему також неможливо. Ми робимо пріоритетною роботу нашого комунального підприємства, ми робимо оновлення транспорту, ми робимо так, щоб комунальне підприємство займало найбільшу частку ринку та забезпечувало і безпеку і якість перевезень".

Ані аргументи начальника Житомирського ТТУ Андрія Нечуйвітра про великі витрати комунального підприємства, перш за все, на електроенергію, ані приведені Сергієм Сухомлином приклади того, що сьогодні простоюють 24 тролейбуси, бо немає, кому їх вивести на маршрути, адже водії не бажають працювати за нинішні зарплати, не переконали членів виконкому. В результаті вартість проїзду в електротранспорті Житомира залишилася 2 гривні.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: