У Житомирі оголошують конкурс на кращу пропозицію пам'ятного знаку, присвяченого воїнам АТО » Новини Житомира
 
 


У Житомирі оголошують конкурс на кращу пропозицію пам'ятного знаку, присвяченого воїнам АТО

Автор: news_maker від 17-08-2017, 09:20, переглядів: 1 041

У Житомирі оголошують конкурс на кращу пропозицію пам'ятного знаку, присвяченого воїнам АТО

На фото пам’ятник воїнам, які загинули в АТО, який знаходиться у Бердичеві.


У додатку до відповідного рішення виконкому Житомирської міськради зазначається, що учасники конкурсу мають запропонувати кращу концептуальну ідею високомистецького, архітектурно-пластичного вирішення пам'ятного знаку/композиції, присвяченої воїнам АТО. Пам'ятник стоятиме в центральній частині міста, конкурсні заявки мають включати пропозиції щодо благоустрою навколишньої території та візуального сприйняття пам'ятного знаку у нічний час.
Конкурс проводиться у два тури. До участі запрошують фахівців або авторські колективи фахівців - дипломованих професійних архітекторів та скульпторів, а також студентів архітектурних і художніх навчальних закладів. До ІІ туру пройдуть до 10 фахівців або авторських колективів, які перемогли у І турі Конкурсу. Остаточно кількість учасників ІІ туру визначає журі.
Конкурс стартує з 16 серпня. Термін подачі проектів для участі у І турі - до 16 вересня 2017 року. Приймає заявки департамент містобудування та земельних відносин Житомирської міськради за адресою: 10014 м. Житомир, вулиця Покровська, 6. Результати конкурсу мають оголосити до 3 листопада поточного року. Преміальний фонд конкурсу складає 35 000 грн: перша премія – 20 000 грн, друга – 10 000 грн, третя – 5 000 грн. Проект, відзначений 1-шою премією, отримає право на розробку проектно-кошторисної документації на пам'ятний знак та на його виконання у матеріалі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: