Поліція розслідує обставини загибелі жінки у Радомишльському районі » Новини Житомира
 
 


Поліція розслідує обставини загибелі жінки у Радомишльському районі

Автор: news_maker від 17-08-2017, 20:18, переглядів: 1 094

Поліція розслідує обставини загибелі жінки у Радомишльському районі

Трагедія сталася сьогодні, 17 серпня. Близько другої години ночі до Радомишльського відділення поліції звернувся 29-річний житель міста Малина із повідомленням про поранення невідомими на околиці села Красносілки його 33-річної дружини.
Як з'ясували працівники слідчо-оперативної групи на місці події, у ночі подружжя знаходилося на полі у сусідньому районі. У цей час на автодорозі, що проходить поруч, зупинився автомобіль, з якого вийшли двоє невідомих. За кілька хвилин чоловік почув звук, схожий на постріл. Потому, за словами заявника, приїжджі наблизились до них і, побачивши його, з вигуком "Це люди!" одразу ж кинулися до автівки і з місця події зникли.
За кілька хвилин, звернувшись до дружини, чоловік помітив у неї поранення в голову. Травма виявилася фатальною. Жінка померла на місці пригоди. Її тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.
Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування поліція з’ясовує усі обставини події та вживає заходів щодо встановлення причетних осіб і їх місцеперебування, повідомляє відділ комунікації Нацполіції області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: