ФК «Полісся» проводить відбір нових гравців та веде перемовини щодо нового тренеру » Новини Житомира
 
 


ФК «Полісся» проводить відбір нових гравців та веде перемовини щодо нового тренеру

Автор: news_maker від 18-08-2017, 15:09, переглядів: 1 313

ФК «Полісся» проводить відбір нових гравців та веде перемовини щодо нового тренеру

Після серії стартових невдач в ІІ лізі України, керівництво ФК «Полісся» активно працює над виходом з кризової ситуації, що склалася. Команда планує отримати серйозне підсилення як у вигляді досвідчених гравців, так і тренерського штабу. Аби переглянути новачків в четвер, 17 серпня, ФК «Полісся» зіграв товариський поєдинок з володарем аматорського кубка України, ФК «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка, Київ). До речі, з цією командою ФК «Полісся» вже зустрічався в зимових турнірах на початку цього року.

На гру також приїхали міський голова Житомира Сергій Сухомлин та голова житомирської ОДА Ігор Гундич.

Матч склався з двох абсолютно різних таймів. Якщо в першій половині зустрічі грали футболісти основи ФК «Полісся» з двома потенційними новачками, то після перерви на поле вийшли нові гравці, які отримали шанс показати та проявити себе і отримати місце в команді. Відтак і результати вийшли абсолютно різними. В першому таймі, за рахунок досвіду і злагодженої командної гри, житомиряни успішно контролювали гру і атакували ворота суперника. Навіть місцеві вболівальники і президент «Чайки» відмітили, що житомиряни грають набагато потужніше, ніж взимку.

В другому таймі дев'ть гравців, які перебувають на перегляді в клубі, намагався показати свою майстерність і досвід. Як наслідок — житомиряни пропустили три м'ячі і поступилися в підсумку «Чайці».

Але, на думку директора КП ФК «Полісся», головне завдання на гру — переглянути новачків і підібрати підсилення для клубу. Тим паче, що на матчі був присутній потенційно новий тренер команди, який зміг також особисто оцінити дії всіх футболістів на полі.

ФК «Полісся» й далі продовжить селекційну роботу і проглядатиме гравців, які б могли підсилити команду. При цьому ставка робитиметься на місцевих футболістах, які мають досвід ігор в професійних клубах І та ІІ ліги України.

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: