Укладати тротуарну плитку на вулиці Театральна в Житомирі буде місцева фірма » Новини Житомира
 
 


Укладати тротуарну плитку на вулиці Театральна в Житомирі буде місцева фірма

Автор: news_maker від 18-08-2017, 15:12, переглядів: 1 324

Укладати тротуарну плитку на вулиці Театральна в Житомирі буде місцева фірма

На позачерговому виконкомі міської ради було прийняте рішення про підписання договору підряду на виконання будівельних робіт з капітального ремонту тротуарів з ТОВ "Уют Строй". Ділянка, на якій буде працювати ця фірма, знаходиться на вулиці Театральна, від вулиці Велика Бердичівська до майдану Перемоги (сторона навпроти авіакас).
Вартість робіт становить 1 мільйон 300 тисяч гривень. Міський голова Житомира Сергій Сухомлин нагадав, що ці гроші були виділені з міського бюджету ще раніше, і пояснив, що така сума дозволяє наймати підрядника без проведення тендеру. А обрали саме цю фірму тому, що вона якісно уклала плитку на ділянці по вулиці Велика Бердичівська. Компанія виконувала роботи за власний кошт. Разом з нею на інших ділянках працювали ще дві фірми, які також довели свою спроможність і бажання виконувати якісно роботу, зазначив член робочої групи, яка займалася цим питанням, депутат міськради Олександр Черняхович:
"Ми звернулися до всіх житомирський компаній за допомогою. Відгукнулися три фірми, які реально нам допомогли. І ці три компанії вже зарекомендували себе гарно. Але це не означає, що ми будемо їх лобіювати, якщо вони будуть робити погано. Давайте дамо ділянку, дамо можливість цій компанії зробити, якщо у нас будуть до неї претензії – все, не будемо далі з нею працювати".

Нагадаємо, що рік тому тендер на проведення робіт по укладанню плитки виграла львівська фірма "Ві.Ай.Пі". Через неякісну роботу та затягування термінів її виконання міська влада почала розривати з нею договір – судова справа тягнеться вже півроку. Одночасно з цим були виготовлені нові проекти на ті ділянки тротуарів, де роботи ще невиконані. І наразі міська влада запрошує місцеві будівельні фірми на конкурс для отримання замовлення на укладання плитки:
"Я думаю, що й надалі ми будемо приймати аналогічні рішення, після того, як ми подивимося на якість робіт цієї компанії. І я запрошую всі житомирські будівельні компанії взяти участь в цих роботах. Хто готовий – подавайте заявки, показуйте, що робили. У нас ще десь 8-10 проектів вже готові і ми будемо таким же чином віддавати ділянками для того, щоб житомирські компанії зробили ці роботи", – зазначив міський голова Сергій Сухомлин.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: