За кілька місяців може бути визначений виконавець робіт з реконструкції очисних споруд водоканалу » Новини Житомира
 
 


За кілька місяців може бути визначений виконавець робіт з реконструкції очисних споруд водоканалу

Автор: news_maker від 19-08-2017, 12:47, переглядів: 1 184

За кілька місяців може бути визначений виконавець робіт з реконструкції очисних споруд водоканалу

Ці роботи проводитимуться в рамках реалізації другої черги спільного зі Світовим банком проекту "Розвиток міської інфраструктури". Як повідомив під час громадського обговорення директор КП "Житомирводоканал" Андрій Нікітін, наразі на тендер заявилися вже 17 компаній з різних країн світу. Розкриття тендерних пропозицій має відбутися 24 вересня, але це не означає, що переможець буде визначений швидко:
"Після відкриття буде складений протокол, після чого почнеться аналітична робота над цими пропозиціями. Ціна не буде домінуючою на цьому етапі, тому що переможець має відповідати технічним критеріям. І тільки після того, як ми відібрали тих, хто відповідає нашим критеріям, ми оцінюємо вартість пропозицій. Це займе у нас час, це може бути два місяці, Тернопіль, наприклад, рік витратив на те, щоб оцінити".

Крім реконструкції очисних споруд каналізації, проект передбачає модернізацію та заміну дев'яти з половиною кілометрів водопровідних мереж, реконструкцію водоочисної насосної станції, проектування мереж водопостачання й розробка gis-системи мереж – як пояснив Андрій Нікітін, це математична модель водопровідних мереж міста. Саме цей аспект, проектування і розробка gis-системи, вже завершується. За двома іншими напрямками тендерна документація направлена до Світового банку і наразі очікують на її оцінку, наявність чи відсутність зауважень, аби можна було також оголошувати тендери на визначення виконавців робіт.
За словами Андрія Нікітіна, загальна сума кредитних коштів – 40 мільйонів доларів, роботи мають бути завершені у 2020 році.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: