Ветерани житомирського ФК "Полісся" розійшлися бойовою нічиєю з вінницькою "Нивою" » Новини Житомира
 
 


Ветерани житомирського ФК "Полісся" розійшлися бойовою нічиєю з вінницькою "Нивою"

Автор: news_maker від 21-08-2017, 20:19, переглядів: 1 371

Ветерани житомирського ФК "Полісся" розійшлися бойовою нічиєю з вінницькою "Нивою"

Непримиримі суперники, які лише на офіційному рівні грали один з одним понад півсотні разів вкотре зійшлись на футбольному полі стадіону "Спартак". Там пройшов товариський матч в пам’ять про багаторічного тренера та президента житомирського клубу Заї Авдиша між ветеранськими командами "Полісся" та "Нива", повідомляє сайт "Спортивний Житомир".
Спекотно на стадіоні було не лише через тридцятиградусну температуру, але і тому, що суперники не хотіли віддавати перемогу просто так. Врешті фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию з рахунком 2:2.
Ветерани житомирського футболу подякували усім глядачам, які прийшли підтримати їх, а також висловили сподівання, що розвиток футболу у Житомирі не припиниться.
"Я думаю, що житомирський футбол повинен відроджуватись і бажаю клубу "Полісся" найближчим часом виходити з Другої ліги в Першу. Тому що "Полісся" завжди було в Першій лізі. І завжди займало хороші місця", – прокоментував гравець ветеранської команди ФК "Полісся" та автор одного із забитих м’ячів Борис Бутханов.

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: