Загиблого співробітника СБУ Юрія Возного посмертно нагородили орденом » Новини Житомира
 
 


Загиблого співробітника СБУ Юрія Возного посмертно нагородили орденом

Автор: news_maker від 22-08-2017, 17:14, переглядів: 1 018

Загиблого співробітника СБУ Юрія Возного посмертно нагородили орденом

У Вінниці 18 серпня відбулась церемонія вручення недержавної нагороди «Народний Герой України», яка присвоюється військовим і цивільним особам за видатні заслуги в обороні незалежності України та волонтерській допомозі Збройним Силам. Рішенням Нагородної Ради орден присвоєно співробітнику СБУ Юрію Возному, який під час виконання службових обов’язків загинув у червні поточного року на Донеччині.
Отримати народну нагороду приїхали його батьки: Віталій Миколайович та Надія Іванівна з Житомира. Срібний тризуб їм вручив батько Героя Небесної Сотні Устима Голоднюка Володимир. Представляючи до відзнаки Юрія Возного, член Нагородної Ради Юрій Бутусов наголосив: «Полковник Возний добровільно змінив затишний кабінет на місце в зоні АТО. Так зробити міг лише справжній патріот».
Раніше Указом Президента України «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові» Юрій Возний нагороджений Орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).
Тепер дві нагороди – державна та народна – нагадуватимуть родині Юрія Віталійовича, його колегам та прийдешнім поколінням співробітників української спецслужби, що справжній військовий, склавши Присягу на вірність Українському народові, залишився їй вірним до останнього подиху.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: